2009. október 10., szombat

Egycsillagos bankett

Ez a hét kissé keményre sikeredett.
Szerdán egyből 40 fő a la carte vendég jött, ami nem is lenne sok, de mellette még egy 96 fős csoport...!?
Annyi segítség volt, hogy a csopi 6-ra jött és hétig megpróbáltuk kitolni a fogásokat, persze csúszás mindenhol van, úgyhogy volt nem kis pörgés meg "keresem a helyem hogy csináljam az alacarte-ot" játék, de persze végül minden szépen sikerült.
A mise-re persze nem sok idő volt, aznapra épphogy csak fel tudtam tölteni.
Csütörtökre esett a bankett...240 fő kitelepülés Saarbrücke-be... régi szép Gálás élmények...:-D A különbség csak annyi, hogy szervezésben nem mutatkoztak annyira tapasztaltnak, mint a Gála csapata, nem találtuk a helyet és egy órát kóvályogtunk, mire vki fel merte hívni a Chefint, hogy eltévedtünk.
De amilyen döcögősen kezdődött, olyan simán zajlott le.
Egyrészt csomó mindent kölcsönöztünk, thermo ládákat, bele való GN tálcákat, minden porcelánt, evőeszközt, poharat....az étteremből csak az ételek és néhány láda kellék ment ki. A helyszínen már ott vártak a hűtők, sütők, sütőlapok. Így odafele sem kellett sokat pakolni, 6 láda, pár rekesz, de visszafele már csak a rekeszek maradtak, mindent ott hagytunk a helyszínen.

A konyha

Az elmaradhatatlan ajándék sörike
Libamáj kész


A Chefin a végén még táncra is perdült:-)


Az út hazafele...







3 megjegyzés:

  1. Szombaton este házitöpörtyűt ettünk, lilahagymával, fehérkenyérrel...
    Beeee.....

    VálaszTörlés
  2. ez nem volt szép tőled...!!! most csorgathatom a nyálam egész nap...

    VálaszTörlés
  3. Drága Péterem,
    Most már a sör készítés házi receptjét is kívülről
    tudjuk, de a lényegi recepteket ugye nem mind magadnak akarod megtartani:-)

    VálaszTörlés