2010. május 26., szerda

Wohnung uploaded

Igen, tényleg ilyen pici a Dzsunior, egyszemélyes kotyogós:-D Az "egyvágásalattbehozzaazárát" akksis hajvágó

Mert ugye kedves HM ilyenek még tenyleg nincsenek:-)!

Sőt, van alatta már lepedő is és párna is, mecsoda lukszusss!





7 megjegyzés:

  1. ez a kotyogos nagyon baba.
    a többit meg mar ismerem :D

    VálaszTörlés
  2. Igen...;oPPP És megolvad a műanyag füle ha esetleg kávét óhajtanánk benne főzni...Mert ugyebár nem kávéfőzésre tervezték....

    VálaszTörlés
  3. ismeros...:-D de ez nem olvad meg, az okos olaszok olyan egyszeru tanccsal lattak el a dobozt, hogy "keep the flame low" es igy tenyleg nem olvad meg, sot, meg at sem forrosodik a foggantyu!

    VálaszTörlés
  4. Tényleg?Nekem ebből a kétszemélyes kvfőző van meg,nagyon öreg már,azt sem tudom hány éves...lényegtelen,de megolvadt a füle:)))Most lehet én bénáztam...vagy pedig kiöregedett azért;oPPPP

    VálaszTörlés
  5. Ez már olyan sok, hogy egyedül nem is tudhatod tartani a rendet be-be-be...

    (Mizújs a kollégákkal? Lerendezted már a konfliktust? Él még a srác?)

    VálaszTörlés
  6. elvileg mindig nagyon kicsi langra kell rakni es akkor nem megy tul a ho a feluleten es nem olvad meg a fule. De persze hosszu evek alatt nem figyel minden egyes esetben ilyesmire az ember, vagy eleg, ha egyszer nagyon nagy marad a lang, es annyi szegeny fulecskenek...:-(

    Kedves Fater, orulok, hogy erdeklodsz a szocialis beilleszkedesem irant:-)))
    Konfliktus nincs, csak kulonbozo egyenisegek, akiknek megvan a sajat feladatuk es azert felelnek. Es nyilvan sokmindent megtesznek azert, hogy rajuk ne legyen panasz. El meg, nem lesz itt gond!

    VálaszTörlés
  7. Látod, nem voltál ott....

    Ki nyerte a Bocuse d'or Europe versenyt?
    Bocuse d'or Europe

    Rasmus Kofoed dán szakács lett kedden Genfben a a Bocuse d'or Europe, a kulináris világ egyik legrangosabb versenyének győztese.

    A 35 esztendős dán séf, a dán csapat kapitánya rendszeres résztvevője a kétévenként megrendezett nemzetközi Bocuse d'or versenynek, 2005-ben bronz-, 2007-ben ezüstérmet nyert ételkompozícióival.

    A kétnapos szakácsversenyen idén a 33 éves norvég Gunnar Hvarnes nyerte el az ezüstöt és a 31 éves francia Jerome Jaeglé a bronzot.

    A genfi megmérettetésen húsz ország, köztük Magyarország csapata szállt versenybe. A szervezők bejelentették, hogy a következő Bocus d'or Europe verseny színhelye 2012-ben Belgium lesz.

    A nagy presztízsű, nyilvánosság előtt zajló Bocuse d'or szakácsművészeti verseny döntőjére 24 ország részvételével 2011 januárjában kerül sor Lyonban.

    VálaszTörlés