2010. július 6., kedd

Szezon

Az Alabárdos menüből kifelejtettem a házi akác sorbet-t, sorry. Isteni volt, Hungária Extra Dry-jal, átütő akác íz...mmmmm.
A Hangárban beindul a szezon, hétközben is jönnek a teltházak, délben is nagyobb a foglalás. Ehhez jön a Roca-féle játékos menü, rengeteg apró fogás, plusz snack bevezetésképpen, utána tapas és csak azután kezdődik maga a menü.
Az idő rosszra fordult, egész nap esett, remélem holnapra elmúlik és nyugodtan nézhetem végig a német-spanyolt. A mai meccs sem volt semmi, jó volt igazi bomba gólokat látni és még a legutolsó percekben is fogcsikorgatva izgulni:-D
Volt egy kis beruházásom is, kellett egy külső winchester, teljesen megtelt a gépem, annyira lelassult már, hogy alig ment a net. Illetve egy másik life-long beruházás, mi is lehetne más, mint egy kés. Rendes recés késem nem volt eddig, itt pedig rengeteget kell használom, így hát nem volt mese. De egy ideig megint nem kell újabb kés, már minden van:-) Bár ilyet nem mondhatok, késből sosem elég:-DDDD
És mint kiderült, az otthon vásárolt Global G2 valószínűleg hamisítvány! Pont úgy néz ki elsőre, ugyan olyan jól is vág, de a penge formája a markolatnál nem íves. Na bumm. Az is lehet, hogy vmi melléktermék, mert hamisítványnak túl jó! De azért figylejetek oda otthon, kedves kollegák, vagy ha tudtok erről vmit meséljetek!

5 megjegyzés:

  1. Ezt a megjegyzést eltávolította a szerző.

    VálaszTörlés
  2. Petya, csütörtök vagy péntek este megyünk hozzátok.A Boscoló csapata, Wolf Andrissal az élen meg egy páran.

    VálaszTörlés
  3. gyertek, gyertek csak, minel tobben:-DDD

    VálaszTörlés
  4. OK, akkor nem veszek Global G2-t :-))

    VálaszTörlés
  5. http://goldenblog.hu/2010/ime-a-gasztroverseny-idei-nyertesei

    Csak hogy tudd, hova kellett volna benevezned :-))

    VálaszTörlés