2010. március 23., kedd

Képes beszámoló

Szövegre most nem fujta, mivel a napjaim csak: meló ezerrel, szünet, meló ezerrel, alvás...meló ezerrel, szünet....stb....
Amuse bouche menü desszert Körte, bab és oldalas
Garnéla tápiókával


így várják a felszolgálók a tányérok elkészültét, nincs rohangálás, nincs olyan, hogy sokáig áll a tányér...



Fürj mell gombákkal

Monte d'Or sajttányér, fekete gyökérrel, körtével és szarvasgombával


Fürj mell saláta, fürj tojással és vízitormával
Makréla, kapor jus-vel, sóban sült burgonya krémmel

az egyik stázsoló otthoni specialitást hozottm disznósajt és májkrém között valahol félúton, süthető állagú, elég finom. service után fogyasztottuk, sörrel öblítettük:-)

kilátás a Garde manger pályáról: játszik a Leverkusen!:-D

Fingerlime sorbet, csoki fagyival

Petit fours

Konfitál ananász muscovado nádcukorral, barna vajas csokifagyival
Nyelvhal pankoval

Borjúgerinc paprikakrémmel, petrezselymes gombóccal, zöldségekkel
Tarisznyarák canellono, St Jakab kagyló, kaviár
Bárány gerinc, csicseri borsó, oldalas, fekete fokhagyma
Tőkehal paprikamártással, korianderes lencsével, sobrassad-val (spanyol puha kolbász) töltött baby tintahallal
Marha tatár, ökörpofa saláta, libamáj, cékla variációk szarvasgomba mártással

1 megjegyzés:

  1. Szépek a képek - még szerencse, hogy ki lehet nagyítani is:-)

    VálaszTörlés