2010. november 21., vasárnap

Még mindig meló:-D

először is! Mint kiderült, pihenőről szó sincs! De mennyire, hogy nincs. Csak akkor meg nem indult be a teli szezon es volt pár könnyebb hét.
Reggel 10-kor kezdunk, elvileg 2-től 5-ig szünet, este 11-kor vegzünk. A szünet mostanában csak ebédszünetet jelent, vagy egy órás rövid pihenőt. Délben annyira nincsenek sokan, 15-20 fő körül mozog, esténként 30-40 fő, pénteken és szombaton 50 fölött is szokott lenni. És ehhez jönnek még a csoportok, plusz a catering.
Karácsonykor 24-26-ig zárva leszünk, úgyhogy amint lehet vonatozom is hazafele! :-DDD
A hangulat minden ellenére nagyon jó, sokat viccelődünk, el-el járunk bulizni is szombatonként. Lassan jön az új menu is, bár még nem volt időnk az átállásra, de talán e héten. Majd meglátjuk. Képek egyenlőre sajnos nincsenek, igyekszem azt is pótolni! De receptek és ötletek annál inkább! És szerencsére az amuse-zel mindig játszhatok és azt csinálhatok amit akarok, eszembe jut vagy éppen van a hűtőben.
Most csak ennyi, szabadnap révén mennem kell mosni, takarítani, rendet rakni és egyéb gyönyörűségek:-))) Utána esetleg pihenhetek is egy kicsit...

7 megjegyzés:

  1. Mosni, mosni - jé, csönd van, mehetek teregetni!!!

    VálaszTörlés
  2. Piskóta!

    Fondorlatos módon elolvastam a készülő cikked.
    Nagyon tetszik!
    Ne felejtsd el tudatni az olvasóiddal, hol jelenik meg.

    Csak keményen!

    Laci

    VálaszTörlés
  3. Ha Ön már nem stázsol, hanem dolgozik, akkor ennek a blognak vége???!!! HM

    VálaszTörlés
  4. Van-e már új menü?

    VálaszTörlés
  5. http://www.otvenentul.hu/szabadido/43191

    Mégy-e Tokióba, vagy elég Párizs?
    :-))

    VálaszTörlés
  6. uj menu van mar, nem is rossz. csak a melo sok meg mindig, de mar csak 3 7!!!!!:-DDD Parizs nincs a tervekben, Tokio annal inkabb! Majd meglatjuk mit hoz a jovo....;-)

    VálaszTörlés
  7. http://hvg.hu/gasztronomia/20110128_el_bulli_etterembol_alapitvany#utm_source=hirkereso&utm_medium=listing&utm_campaign=hirkereso_2011_1_28

    Te hogy állsz az alapítványoddal?

    VálaszTörlés