Szövegre most nem fujta, mivel a napjaim csak: meló ezerrel, szünet, meló ezerrel, alvás...meló ezerrel, szünet....stb....
Amuse bouche menü desszert

Körte, bab és oldalas

Garnéla tápiókával

így várják a felszolgálók a tányérok elkészültét, nincs rohangálás, nincs olyan, hogy sokáig áll a tányér...

Fürj mell gombákkal

Monte d'Or sajttányér, fekete gyökérrel, körtével és szarvasgombával

Fürj mell saláta, fürj tojással és vízitormával

Makréla, kapor jus-vel, sóban sült burgonya krémmel

az egyik stázsoló otthoni specialitást hozottm disznósajt és májkrém között valahol félúton, süthető állagú, elég finom. service után fogyasztottuk, sörrel öblítettük:-)

kilátás a Garde manger pályáról: játszik a Leverkusen!:-D

Fingerlime sorbet, csoki fagyival

Petit fours

Konfitál ananász muscovado nádcukorral, barna vajas csokifagyival

Nyelvhal pankoval

Borjúgerinc paprikakrémmel, petrezselymes gombóccal, zöldségekkel

Tarisznyarák canellono, St Jakab kagyló, kaviár

Bárány gerinc, csicseri borsó, oldalas, fekete fokhagyma

Tőkehal paprikamártással, korianderes lencsével, sobrassad-val (spanyol puha kolbász) töltött baby tintahallal

Marha tatár, ökörpofa saláta, libamáj, cékla variációk szarvasgomba mártással
Szépek a képek - még szerencse, hogy ki lehet nagyítani is:-)
VálaszTörlés